Švedska sprostilna

Energijska masaža
naročanje na 031 406 133

ŠVEDSKA SPROSTILNA ENERGIJSKA MASAŽA

Bistvo masaže je dotik, vzbuja ugodje in izboljša zdravje, ko smo utrujeni ali se nas loteva glavobol, se pogladimo po čelu, boleče mesto samodejno pogladimo. Ena izmed prednosti masaže je v tem, da jo je prav tako prijetno dajati kot sprejemati. Vemo, da božanje hišnega ljubljenčka sprošča. Božanje, gladenje ali masiranje človeka ima enak učinek. Švedska sprostilna energijska masaža je obdelava mehkih delov telesa. Učinkuje na celotno telo, zlasti pa na mišice, kožo, živce, obtok krvi in limfe ter izboljšuje počutje.

Za masažo se naročite na številki 031 406 133.

ZAKAJ SPROSTILNA ENERGIJSKA MASAŽA?

Po končani klasični masaži s pritiski na energijske točke sprostim telo,da le ta ohranja homeostazo. V mislih imam pozitivna izhodišča. Dobro počutje telesa in dobro počutje duha sta med seboj neločljivo povezana. Vsako telo ima svojo melodijo in naravno ravnovesje telesa deluje na način, da posameznika v katerem organski sistemi delujejo povezano in se zadržujejo v območju zdravja.

Poslužujem se naslednjih masažnih prijemov:

  • efleraža
  • petrisaža
  • frikcija
  • tapatma vibracija.

Učinki masaže so fizične in psihične narave. Z masažo vplivamo na: kožo. živčni sistem, tok limfe, cirkulacijo krvi, sklepe, obsklepne strukture, na podkožno maščobno tkivo, na sečila, na dihala, na prebavila. Psihološki vpliv masaže izboljšuje duševno počutje, dvigne samozaupanje, pomirja in sprošča.

VPLIV MASAŽE NA ZAČARAN KROG BOLEČINE:

  1. ZMANJŠA BOLEČINO ALI JO ODSTRANI
  2. ZMANJŠA MIŠIČNI TONUS
  3. POVEČA KRVNI OBTOK IN ODPLAVI TOKSINE (STRUPE)
  4. POVEČA LIMFNI OBTOK IN ZMANJŠA OTEKLINO
  5. ZMEHČA BRAZGOTINE
  6. RAZTEGNE IN ZMEHČA MIŠICE
enrgijska-masaza-angel

METAMORFNA TEHNIKA

Kot praktik se posvetim prenatalnemu vzorcu (predstavlja čas zorenja v maternici). Tam so zapisane vse naše šibkosti in močne strani. Rezultati metamorfne tehnike so lahko na: razumskem, čutnem in vedenjskem kot tudi na telesnem nivoju. Obdobje zorenja v maternici pripada preteklosti. In ker čas ni nekaj linearnega,pomeni da so dogodki iz preteklosti še vedno zapisani v nas.

Pri metamorfni tehniki se sprosti časovna struktura tako,da lahko življenjska sila klienta sproži proces spreminjanja. Na stopalu čistimo pomembne točke razporejene po poteku refeleksne cone hrbtenice.

Prenatalni vzorec, ne obsega le telesnega razvoja,temveč tudi razvoj zavesti zarodka v različnih časovnih fazah: predspočetje, spočetje, pospočetje, začetek gibanja, predrojstvo, rojstvo. Z metamorfno tehniko dovoljujemo lastni življenjski sili, da deluje v nas. Namenjena je, da dosežemo naš najvišji potencial v življenju. DELO OPRAVI ŽIVLJENJSKA SILA IN PRAKTIK JE SAMO NJEN KATALIZATOR. Lastna življenjska sila deluje v nas, odgovornost za spremembo nosi življenjska sila in življenje samo postane zdravitelj.

Trajanje metamorfne tehnike 60 min.