Za boljše počutje

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal za boljše počutje

Sproščujoča masaža stopal je odličen pripomoček za ohranjanje vitalnosti. S pravilno izvedena refleksna masaža stopal nekaterih posebnih točk na stopalih lahko poskrbimo za izvrstno sprostitev ter za boljše počutje telesa in duha. Posamezne točke na stopalih so namreč simbolno povezane z različnimi organi in drugimi deli našega telesa, zaradi česar refleksna masaža stopal lahko deluje tudi terapevtsko na celo telo. Že tisočletja so to starodavno veščino uporabljala številna ljudstva in z njo na naraven način poskrbela za poživitev telesa ter za večjo življenjsko moč.

Za masažo se naročite na številki 031 406 133.

Refleksna masaža stopal ima številne pozitivne učinke in daje presenetljive ter včasih že kar osupljive rezultate. Primerna je za ljudi vseh generacij, še posebej pa za tiste, ki želijo narediti nekaj zase in čim bolj harmonizirati svoje telo. Ne vpliva le na telo, saj deluje celostno. Z dotikom in masažo posameznih točk na stopalih namreč odpravimo različne zastoje ali blokade ter tako poskrbimo za poživljanje in boljši energijski pretok na vseh nivojih. Hkrati pa intenzivna masaža stopal omogoča izločanje toksinov in poskrbi za celovito razstrupljanje telesa, kar je bistveno za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.

Pri tistih, ki imajo kakršne koli blokade v telesu, ta masaža predstavlja učinkovito naravno metodo, s pomočjo katere se te blokade odpravi, zato je treba masažo izvajati redno in sistematično, da dosežemo želeni učinek. Ko enkrat blokade odpravimo, pa je dovolj le občasna refleksna masaža stopal, ki poskrbi za ohranjanje dosežene harmonije v telesu. Pri zdravih in vitalnih ljudeh namreč refleksna masaža stopal deluje preventivno in ima predvsem izredno sproščujoč učinek, zaradi katerega je izjemno priljubljena. Refleksna masaža stopal je sicer zelo prijetna ter vam da veliko energije, zaradi česar se boste po njej počutili kot prerojeni!

Zakaj je masaža stopal prava izbira za vas?

1. Je prijetna in sproščujoča oblika masaže, ki je primerna za vsakogar.
2. Učinkovito pomirja in poskrbi za boljše počutje celega telesa ter duha.
3. Odpravlja živčnost, napetost, občutek nemira in različne druge težave.
4. Lahko pomaga ublažiti glavobol, prebavne težave in nespečnost.
5. Poskrbi za boljšo prekrvavitev stopal in ima številne terapevtske učinke.
6. Omogoča odpravljanje neravnovesij in blokad kjerkoli v našem telesu.
7. Deluje holistično in globinsko ter je neverjetno efektivna.
8. Poskrbi za dober energijski pretok in za več življenjske moči.
9. Z njeno pomočjo boste lažje kos stresu in različnim izzivom.
10. Je ključ do harmonije vašega telesa, duše in življenja.

refleksna masaža stopal