Nadangeli in boginje

Angelske karte

ANGELSKE KARTE ALI VEDEŽEVANJE Z ANGELI

Angelske karte ali vedeževanje preko starodavnega keltskega križa z angeli.

Vedežujem preko snopa angelskih kart, kateri vsebuje 78 sporočil nadangelov in angelov. Angeli so resnični in močni, varujejo nas in nas vodijo. Na zemljo prinašajo mir, s svojo mogočnostjo spodbujajo tudi nas k odločnemu delovanju. Angelske karte je vedeževanje, ki omogoča vpogled v prihodnost preko nadangelov in angelov iz prastarih judovskih kabalističnih, krščanskih, katoliških in islamskih izročil, besedil in prepričanj, mi je v posebno veselje. Zakaj? V sporočilih… preko mojega vedeževanja, vam nadangeli v sožitju z vašimi lastnimi angeli varuhi, prinašajo ozdravitev, vodstvo in čudeže. Angelske karte in njihovo branje omogočajo različne načine angelskih branj. Napačen način ne obstaja. Zame za vedeževalko, je vsaka odprta karta pomembna in vsaka angelska karta katera pade iz snopa, prinaša dodatna sporočila. Vedeževanje preko nadangelov, ki so stvarnikovi glasniki, nam pomagajo na vsakem življenjskem področju.

Angelske karte omogočajo izračun vašega nadangela in boginjo. Nadangeli so stvarnikovi glasniki, na zemljo prinašajo mir, enemu človeku za drugim. Boginje delujejo z roko na krilih angelov. Močnejši boste v podporo in zgraditev vaše notranjosti boste močnejši kadar se boste pogosto povezovali s priprošnjami, delujem in vedežujem s 15 nadangeli in 46 boginjami, podam vam lastno afirmacijo glede na vašo boginjo in nadangela. Afirmacije za boljše počutje so spisane v gozdu in prihajajo iz svetega prostora srca od koder sem vodena.

ŽELITE IZVEDETI ZA IME VAŠEGA NADANGELA VARUHA, ZA NADANGELA, KATERI VAS JE V TRENUTKU ROJSTVA VZEL POD SVOJE OKRILJE? ANGELSKE KARTE TO OMOGOČAJO.

VEDEŽEVANJE Z BOGINJAMI

Vedeževanje preko starodavnega keltskega križa z boginjami.

Vedežujem še posebno rada preko orakeljskih kart s 44 boginjami. Mnogo izmed njih je keltskih boginj. Boginje delujejo z roko na krilih angelov. Prihajajo tako iz starodavnih kot mlajših kultur in religij. Vključujejo grško, rimsko, egipčansko, majevsko, afriško , krščansko, tibetansko in budistično izročilo. Sibila vedeževanje z boginjami je starodavno, skozi čas preizkušeno prerokovalsko orodje, ki dovoljuje videti v prihodnost. Ker naše misli in prepričanja ustvarjajo našo prihodnost, karte omogočajo vedeževanje vpogleda v prihodnost… v katero smer bodo šli vaši odnosi, kariera, finance, zdravje in druga področja. V kompletu za vedeževanje z boginjami ni grozečih kart, saj izražajo skrbnost in ljubezen boginj, ki so naslikana na vsaki karti. Preden pričnem z vedeževanjem z boginjami, svoje orakeljske karte vedno očistim prejšnjih energij in jih prepojim s svojimi osebnimi namerami, tako da je vedeževanje in pogled v vašo prihodnost na najbolj učinkovitem nivoju.

Tu si lahko preberete o tarot vedeževanju.

angelske karte
vedeževanje Sibila