Tarot vedeževanje

Tarot vedeževanje s polaganjem kart v starodavni keltski križ.

Tarot vedeževanje iz tarot kart in polaganje kart za vedeževanje v starodavni keltski križ. Vedeževanje iz tarot kart modrosti izhaja iz s starodavne knjige modrosti, knjige življenja, knjige smrti. Tarot je simboličen zemljevid zavesti, vsebuje 78 simbolov in od tega le 13 simbolov – stanj bardo senčnih plati in zveri ki domujejo v vsakemu človeku. Vsebuje tudi 65 simbolov, ki so povezani z darovi in talenti s katerimi lahko obidemo, nadvladamo 13 zveri, ki domujejo v nas. Tarot vedeževanje je učitelj, deluje skozi nerazumske vidike zavesti, tiste katere uporabljajo tudi sanje. Kakovost in točnost razlage je odvisna od vedeževalkine sposobnosti.

Vas zanima vaš duhovni in življenjski simbol? Ob rojstvu ste prevzeli vaš duhovni in življenjski simbol, tam so zapisani vaši zakladi, dragulji, darovi, pa tudi morda strah vzbujajoče zveri. Vedeževanje nam pomaga prepoznati, kje je vse to zapisano. Vas morda zanima tudi za vašega življenjskega ali poslovnega partnerja. Mu lahko zaupate? Odgovore dobite tudi na ta vprašanja.

Vas zanima vaš simbol rasti za tekoče leto? Kaj vam prinaša? Kaj vam svetuje? Kdaj odpreti podjetje? Kdaj se poročiti, graditi dom, razprave na sodišču? Tu najdemo vse odgovore. V njem je zapisano ali je ugoden čas za določene življenjske podvige ali moramo morda še malo počakati.

Tu si lahko preberete več o angelskih kartah.

tarot vedeževanje